Kanserle savaşacak besinler
Kanserle savaşmak için
kullanılan gıdalar, yüksek oranda antioksidan Seo uzmanı içeren veya bağışıklık sistemimizi güçlendiren
besinlerdir.
Kanserle savaşacak besinler
1 Bize kader haberlerini
verdikten sonra
2 Kemoterapiye ek olarak
başka bir şey yapabilir miyiz?
Kanserle mücadele eden 3 gıda
Bu doğrudur; Kanser,
vücudunuzu ele geçiren bir hastalıktır, eğer bunu nasıl durduracağımızı
bilmiyorsak, bizi öldürebilir. Yani bizi bir hedefe ya da başka yere koyan
içsel bir mücadele.
Eğer haber almak ve doktor
gerçekten vücudun belirli tedavilere nasıl tepki vereceğini bilmiyor zaman, biz
ne kadar kırılgan fark sevdiklerinize bunu iletişim kurarken Bu bir korku
olduğunu. Bana çok yakın olan bir kişi, onu ameliyathaneye götürmek için
hastanede aramaya gittiğinde sık sık söyler; en çok korktuğu zaman
Kemoterapiye ek olarak başka
bir şey yapabilir miyiz?
Geleneksel terapiler zaten
biliniyor (kemoterapi, immünoterapi, radyoterapi, cerrahi ...) ama bilmediğimiz
şey, gıdalarımızın taşıdığı güçlü ilaçtır ve herkesin ellerinde her gün bir
önleme yapmaktır.
Kanserle savaşmaya yardımcı
olan besinler
Sonra onlar kanser
hücrelerinin intihar teşvik çünkü onlar bizim savunmasını artırmak için, ya
anti-inflamatuar gıdalar, yavaş tümör büyümesi ve diğerleri biz maddeleri
ortadan kaldırmaya yardımcı besinler ya vardır, kanserle mücadele yardımcı
gıdalar önermek toksik karsinojenler.
Kurumsal Seo Zerdeçal: Bilinen en
güçlü doğal anti-enflamatuardır. Bu, Asya'nın bir millenary baharatıdır.
Curcumin, kolon, mide, karaciğer, meme, yumurtalıklar ve lösemi tümörlerinin
büyümesini engeller.
Bir karabiber ile
kullanılması veya çok daha iyi emilmesi için kaliteli keten tohumu veya
zeytinyağı ile çözülmesi tavsiye edilir. Zerdeçal şu anda kapsüllerde
satılmaktadır; her zaman daha iyi biyolojik.
Zencefil: anti-inflamatuar,
antioksidan ve hepatik depuratif. Onun özellikle lezzet vardır yapmak fenoller
biridir gingerol kanser sayesinde karşı diyet için gıdadır.
Küflü sebzeler: Kanserle
savaşmaya yardım eden yiyeceklerin pahalı veya zor olmak zorunda olmadığı net
bir örnektir. Lahana, Brüksel lahanası, Çin lahanası, karnabahar, brokoli,
şalgam var; hepsi kanserli hücrelerin kanserojen maddeleri yok etmesinden
dolayı malign tümörlere dönüşmesini engeller; Bu indol-3-karbinol molekülü ve
sülforafan kaynaklanmaktadır. Lahana ve brokoli, bu özellikleri kaybettiği için
kaynatılmamalıdır.
Kırmızı meyveler: böğürtlen,
ahududu, çilek, yaban mersini, kiraz ... Hem ahududu hem de çilek, içerdiği
ellagik asitle tümörün büyümesini yeniden artırabilir. Kirazlar organizmayı
çevresel kimyasallardan glukarik asitle detoksifiye eder. Öte yandan, kızılcık,
içerdiği proantosiyanidinler ve ayrıca koyu çikolata, tarçın ve kızılcıktan
dolayı özellikle kolon kanserinde etkilidir.
Savunma mekanizmalarını
yetiştirmek için mantarlar (bağışıklık sistemi): kansere daha etkili bir
şekilde savaşmaya yardımcı olan yiyeceklerden bazılarıdır. Biz Shiitake,
maitake, beyaz kulak, mantar, portobello, cremini, enoitake ama her şeyden önce
mantar thistle. Bu lentinan yüzünden.
Yeşil çay: polifenosları için
tümörün büyümesini ve bizi istila etmesini önler. Lösemi, meme, prostat,
böbrek, deri ve ağız kanserleri üzerinde araştırılmıştır.
Soya: Tümör estrojenlerine
benzer davranış gösteren izoflavonlar tarafından tümörün büyümesini önler.
Dikkat: soya veya menopoz
için izoflavon preparatları veya meme kanseri olan kişiler için kullanılması
önerilmez. Daima doktora ve / veya konunun uzmanına danışın.
Baharatlar ve otlar: nane,
kekik, mercanköşk, kekik, fesleğen ve biberiye; Hepsi kanser hücrelerinin
ölmesine ya da büyümemelerine neden olan terpenler bakımından zengindir. Öte
yandan, maydanoz ve kerevizdeki bol apigenin, tümörün gelişmemesine neden olur.
A vitamini ve likopen
bakımından zengin sebzeler ve meyveler: havuç, kabak, kabak, tatlı patates,
patates, kayısı, kayısı, pancar, hurma gibi; Kanser hücrelerinin büyümesini,
özellikle de beyin gliomları gibi agresif olanları inhibe edebildikleri
kanıtlanmıştır. Domates durumunda, likopen salmak için pişirilmelidir.
Sarımsak, soğan, pırasa,
soğancık, yeşil soğan: kanser hücreleri kolon kanseri, meme, akciğer, prostat
ve lösemi ölür.
Bize kanserle savaşmak için
bir diyetimiz var, savaşmak zorunda olduğumuz bir silah daha, ana
yemeklerimizde her gün ona sahip olabiliriz, neden kansere karşı savaşmaya
yardım eden bu yiyecekleri kullanmıyoruz?
Yorumlar
Yorum Gönder