Kitchiri, Hindu bir zevk



Kitchiri, Hindistan'dan bize gelen en zorlu damaklar için bir hediyedir. Hazırlanması zor değildir ve onunla birlikte tüm aile keyfine varacaktır.

Kitchiri, Hindu bir zevk
1  Kitchiri
2 Kitchiri tarifi
3 Önerilerimiz
 Kitchiri
Bu tarif Hindistan'dan geliyor ve pirinç Seo hizmeti  sebze ve baharatlara dayalı bir yemektir.

Kitchiri yapmak için gerekli malzemelerin listesi uzun olmasına rağmen, onun hazırlanması oldukça basit olduğu için korkmamalısınız ve size kesin bir sonuç verdiğinden emin olabilirsiniz.



Kitchiri tarifi
4 kişilik Malzemeler:

Basmati ise 1 bardak ve uzun taneli pirinç çeyrek, daha iyi.
2/3 dhal veya kırmızı mercimek.
1 soğan çok büyük değil.
1 diş sarımsak
¼ fincan sebze veya ghee yağı
Şube 1 tarçın çubuğu.
2 defne yaprağı, kuru veya taze olabilir.
2 yemek kaşığı kimyon.
2 yemek kaşığı zeytinyağı.
2 yemek kaşığı ezilmiş domates.
2 Kurumsal Seo   baharat.
3 yemek kaşığı taze doğranmış maydanoz
3 kakule bakla.
4 bardak sebze veya tavuk suyu
Tuz ve karabiber tadı
Kitchiri nasıl yapılır:


Ateşe su koyduk ve mercimekleri ekleyip kaynatmaya başladıklarında yaklaşık 30 dakika piştik.
Bu sırada soğan ve sarımsak karanfil doğradı.
Domuzu bir tavada ısıtın ve soğan ve sarımsakı 4 dakika boyunca soteleyin ve sürekli karıştırın.
30 dakika sonra mercimekleri ateşten çıkarır ve süzeriz.
Pirinç, kimyon, kişniş ve diğer baharatları tavaya ekleyin ve birkaç dakika boyunca bırakın.
Kitchiri bitirmek için mercimek, ezilmiş domates ve et suyu ile kızartıyoruz.
Sezon ve et suyu tüketene kadar kaynatın, yaklaşık 20 dakikaya mal olacak.
Pirinç ve mercimek piştikten sonra, kitchiri'yi doğranmış maydanozla serpin.
Bu yemeğin tadına bakması için sıcak servis edilmeli.
Bizim tavsiyemiz
onun Kitchiri et suyu ile kıyılmış kırmızı yenibahar (biber) iki çorba kaşığı eklerseniz onun lezzet için güzel tonu verecektir. Bir dahaki sefere dene!

Sert mercimekleri iyi ve verimli bir şekilde verimli ve hızlı bir şekilde ayırmak, onları suya batırmak, yüzen yüzerlerden geçmektir. Mercimeklerin sert kalmaması için, tuzun en başında değil, fırının sonunda atılması gerekir.

Kitchiri pirinci içindeki sıvı, pişirmeden önce Seo uzmanı  , sıcak su dökün ve çıkarmak için bir çatalla karıştırın.
Kitchiri'yi Kitcheri ile birlikte kurmuyor. İkincisi yogik diyetle ilgilidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çete İşaretleri Nedir?

Totem Kutbu nedir?

Beynin Kan Damarları nelerdir?