Kitchiri, Hindu bir zevk
Kitchiri, Hindistan'dan bize
gelen en zorlu damaklar için bir hediyedir. Hazırlanması zor değildir ve onunla
birlikte tüm aile keyfine varacaktır.
Kitchiri, Hindu bir zevk
1 Kitchiri
2 Kitchiri tarifi
3 Önerilerimiz
Kitchiri
Bu tarif Hindistan'dan
geliyor ve pirinç Seo hizmeti sebze ve baharatlara dayalı bir
yemektir.
Kitchiri yapmak için gerekli
malzemelerin listesi uzun olmasına rağmen, onun hazırlanması oldukça basit
olduğu için korkmamalısınız ve size kesin bir sonuç verdiğinden emin
olabilirsiniz.
Kitchiri tarifi
4 kişilik Malzemeler:
Basmati ise 1 bardak ve uzun
taneli pirinç çeyrek, daha iyi.
2/3 dhal veya kırmızı
mercimek.
1 soğan çok büyük değil.
1 diş sarımsak
¼ fincan sebze veya ghee yağı
Şube 1 tarçın çubuğu.
2 defne yaprağı, kuru veya
taze olabilir.
2 yemek kaşığı kimyon.
2 yemek kaşığı zeytinyağı.
2 yemek kaşığı ezilmiş
domates.
2 Kurumsal
Seo baharat.
3 yemek kaşığı taze doğranmış
maydanoz
3 kakule bakla.
4 bardak sebze veya tavuk
suyu
Tuz ve karabiber tadı
Kitchiri nasıl yapılır:
Ateşe su koyduk ve
mercimekleri ekleyip kaynatmaya başladıklarında yaklaşık 30 dakika piştik.
Bu sırada soğan ve sarımsak karanfil
doğradı.
Domuzu bir tavada ısıtın ve
soğan ve sarımsakı 4 dakika boyunca soteleyin ve sürekli karıştırın.
30 dakika sonra mercimekleri
ateşten çıkarır ve süzeriz.
Pirinç, kimyon, kişniş ve
diğer baharatları tavaya ekleyin ve birkaç dakika boyunca bırakın.
Kitchiri bitirmek için
mercimek, ezilmiş domates ve et suyu ile kızartıyoruz.
Sezon ve et suyu tüketene
kadar kaynatın, yaklaşık 20 dakikaya mal olacak.
Pirinç ve mercimek piştikten
sonra, kitchiri'yi doğranmış maydanozla serpin.
Bu yemeğin tadına bakması
için sıcak servis edilmeli.
Bizim tavsiyemiz
onun Kitchiri et suyu ile
kıyılmış kırmızı yenibahar (biber) iki çorba kaşığı eklerseniz onun lezzet için
güzel tonu verecektir. Bir dahaki sefere dene!
Sert mercimekleri iyi ve
verimli bir şekilde verimli ve hızlı bir şekilde ayırmak, onları suya batırmak,
yüzen yüzerlerden geçmektir. Mercimeklerin sert kalmaması için, tuzun en
başında değil, fırının sonunda atılması gerekir.
Kitchiri pirinci içindeki
sıvı, pişirmeden önce Seo
uzmanı , sıcak su dökün
ve çıkarmak için bir çatalla karıştırın.
Kitchiri'yi Kitcheri ile
birlikte kurmuyor. İkincisi yogik diyetle ilgilidir.
Yorumlar
Yorum Gönder